Elämän energiaa etsimässä

Takaisin

Elämän Energiaa Etsimässä -sarjassa seikkaileva Reetta kertoo millainen on hänen normaali päivänsä ja mistä hän unelmoi. Kysymyksistä tietenkin tärkein on, mistä hän löytää elämänsä energian?

Kerro itsestäsi, kuka olet?

Olen Reetta. Ihan tavallinen Reetta. Asustelen tässä tavallisen perheeni kanssa aika perustalossa hyvin tavallisessa omakotitalo­lä­hiössä. Minulla on vaalea tukka, jota pitää välillä raidoittaa, ettei tule juurikasvua. Mitäs sitä muuta kertoisi? Siinä kai tärkeimmät.

Miten kuvailisit itseäsi henkilönä?

Sanoisin, että jaksaessani innostun asioista yleensä aika helposti ja otan niistä selvää. Voisin varmaan kuvailla itseäni uteliaaksi. Olen siis hyvin tyypillinen jousimies. Vai olinko minä vesimies? Nyt en muista.

Millainen on sinun normaali päiväsi?

Haluatteko totuuden vai kerronko silotellun totuuden? Näistä haastatteluista on vaikea välillä sanoa, että mitä näissä haetaan? Yritättekö saada klikkiotsikkoa? No, vitsi vitsi. Lyhyesti sanottuna arkeni pyörii töiden, perheen, harrastusten, ystävien, villasukkien ja kahvin ääressä. Paitsi kuuden jälkeen en juo kahvia, ettei yöunet mene. Kerran join ja meni. Kahvia siis.

 

LUMME_Reetta-3

Mistä unelmoit?

Haluaisin olla energisempi. Ihmettelen, mistä ja miten muut saavat energiansa. Haluaisin tehdä enemmän asioita, mutta kun ei jaksa. Eikä oikeastaan huvita. Toisaalta jos unelmoi energisyydestä, niin kuluuko unelmointiin liikaa energiaa?

Mikä on vaatekaappisi käytetyin vaate?

Tähän olisi hienoa vastata, että juhlamekko. Mutta elämme poikkeuksellisia aikoja, joten käytetyin vaatteeni on joko villasukat tai aamutakki. Tai ehkä harmaa college-asu, jonka ostin aikoinani Tallinnasta. Se on jo vähän virttynyt, mutta rakas. Sillä reissulla lauloin elämäni ensimmäistä ja viimeistä kertaa karaokea ystäväni Liisan innostamana.

Mitä sinulla on to do -listallasi?

Nousee ihan iho kananlihalle tällasesta kysymyksestä. Voisiko sen nimi olla not to do -lista? Joka tapauksessa, minun tulisi löytää elämän energia. Se on to do -listani kärjessä. Ja heti sen jälkeen kuntosalikortin uusiminen, aidan maalaus, keittiöremontin suunnittelu, kylpyhuoneen kaakeleiden peseminen ja auton sisäpesu. Toki jaamme hommia mieheni kanssa, mutta hänellä tuntuu olevan yhtä vähän energiaa kuin minulla.

Mistä saat elämän energiaa?

No se tässä on vähän niinkuin se ydinongelma, että minä en tiedä. Mutta minä olen ottanut asiasta selvää ja toivottavasti löydän vastauksen.

.......................................................................................

Kuka?
Reetta, ikää en kerro, sitä ei saa naiselta kysyä. Sen sijaan voin kertoa painoni. Se on 73 kg.

Mitä?
Tavallinen perheenäiti Reetta nähdään etsimässä elämän energiaa. Reettaa esittämässä nähdään Paula Noronen.

Motto
Elämän energiaa, tavalla tai toisella.

 

Reetta-hiukset-tuulessa_1080x1080

Mistä Elämän energiaa etsimässä -sarjassa on kyse?

Paula Noronen tähdittää Elämän Energiaa Etsimässä -minisarjaa tavallisen perheenäidin, Reetan roolissa. Some tulvii kuvia energisistä aktiviteeteistä ja iloisista ihmisistä. Miten naapurin Camillakin oli ehtinyt olla jo kaikkialla ja tehdä kaiken? Pitikö tosiaan Elämän Energian löytämiseksi tehdä kaikki tuo mitä somessa näki? Sarjassa Reetta tekee kaiken – joskus jopa liikaa – kadotetun energian löytymiseksi.

Katso Elämän Energiaa Etsimässä -sarja osoitteesta www.lumme-energia.fi/elaman-energiaa-etsimassa

 

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

03.08.2022 | Vapaalla

Terveelliset sipsit syntyvät omassa keittiössä – ja aineksia löytyy kotipihalta

Sipsien syömisestä seuraa yleensä hetken mielihyvän jälkeen vain huono omatunto. Onneksi perinteisten perunalastujen rinnalla on terveellisiä...

13.07.2022 | Vapaalla

Virtuaalimatkalla Sveitsin Alpeille

Virtuaalimatkailu on kestävä ja ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Miltä sitten tuntuu matkustaa Sveitsin Alpeille omassa nojatuolissa?

06.07.2022 | Vapaalla

Laita kahvihukka kahleisiin – Vähennä hukkaan heitetyn kahvin määrää

Kahvia kuluu hukkaan kotitalouksissa kolmanneksi eniten. Miten määrää voisi pienentää tai ainakin hyödyntää? Lue vinkit.