Helppoutta arvostava tilaa sähkölaskun nyt verkkopankkiin

Takaisin

– E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat suoraan verkkopankkiisi. Laskun tietoja ei tarvitse naputella itse minnekään ja näin vältyt näppäilyvirheiltä. Merkittävä hyöty e-laskusta on myös arkistointi, sillä laskut tallentuvat verkkopankkiisi. Samalla teet ympäristöystävällisen valinnan, yksikin e-lasku vähentää hiilijalanjälkeä. Laskuarkistosi löytyy myös sähköisestä Helmi-palvelustamme lumme-energia.fi, joka on käytettävissäsi 24/7, kertoo Lumme Energian laskutuspäällikkö Sari Kokkonen.

Kaikki voittavat 

Suomessa lähetetään vuosittain satoja miljoonia laskuja. Yhden paperilaskun vaikutuksen hiilidioksidipäästöihin on laskettu olevan jopa 100 grammaa. Paperilaskun ympäristövaikutukset syntyvät materiaalin valmistuksesta, tulostuksesta, kirjekuorista, kuljetuksista ja käsittelystä. Nämä kaikki vaiheet jäävät pois, kun tilaat e-laskun. Säästämme jokainen aikaamme ja kaupan päälle ympäristöä, teemme yhdessä hyvää!

Tilaa E-lasku omassa verkkopankissasi

Ota esiin viimeisin sähkölaskusi ja kirjaudu omaan verkkopankkiisi. Valitse e-laskun tilaus ja löydät Lumme Energian laskuttajien listalta. Pankkien verkkopalvelut poikkeavat hieman toisistaan, mutta e-laskun tilaaminen etenee tämän mallin mukaan.

  1. Ota esiin viimeisin sähkölaskusi.
  2. Kirjaudu verkkopankkiisi.
  3. Valitse e-laskun tilaus.
  4. Valitse Lumme Energia laskuttajaksi.
  5. Lisää laskun viitenumero.
  6. Valitse tili, jolta haluat maksaa laskun.
  7. Lisää halutessasi automaattiveloitus laskulle.
  8. Tarkista ja hyväksy e-laskun tilaus.

Tämän jälkeen sähkölaskut tulevat suoraan verkkopankkiisi. E-laskun saapumisesta voit halutessasi tilata pankilta ilmoituksen sähköpostiin tai tekstiviestillä kännykkään. E-laskun voit maksaa joko hyväksymällä jokaisen laskun erikseen tai laittamalla laskun maksuun automaattisesti. Voit asettaa automaattiveloitukselle enimmäissumman, eli jos sähkölasku ylittää antamasi summan, lasku ei mene maksuun automaattisesti vaan vaatii vahvistuksesi. Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti sähköistä laskutusta!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

09.06.2021 | Asiakkaana

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...

26.05.2021 | Asiakkaana

Kahdesta tuli entistä loistavampi yksi

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistivät toimintansa. Lumme Energiasta tuli entistä merkittävämpi valtakunnallinen energiayhtiö, joka tarjoaa...

Vihreyttä lämmitykseen – pientaloille avustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Pientalot voivat hakea tukea vaihtaessaan öljyn ekologisempaan lämmitysvaihtoehtoon. Maksimiavustus on 4 000 euroa.