Keväällä messuille!

Takaisin

Valitettavasti tämän kevään messut on peruttu koronaviruksen vuoksi.

 

Tapaa Lumme Energia messuilla Mikkelissä, Savonlinnassa, Jyväskylässä ja Helsingissä

Mikkelin seutu on jälleen vahvasti esillä Kevätmessuilla huhtikuun alussa. Kevätmessut kokoaa mökkeilystä, asumisesta, remontoinnista ja puutarhasta kiinnostuneet Helsingin messukeskukseen. Lumme Energia on mukana yhteisosastolla OmaMökki -tapahtuman puolella lähikuntien ja Miksei Mikkelin kanssa.

Kevät on vilkasta rakennusmessuaikaa

Maaliskuun alussa Paviljongissa järjestettävä Jyväskylän Rakennusmessut kokoaa yhteen toimijoita rakentamisen, talotekniikan, sisustuksen, vapaa-ajan asumisen ja puutarhan osa-alueilta. 

Huhtikuun lopussa Mikkelin Rakentajamessut kutsuu kävijöitä tutustumaan rakentamisen, talotekniikan, sisustuksen, vapaa-ajan asumisen ja puutarhan uutuuksiin ja mahdollisuuksiin. 

Kevään lopulla toukokuussa Savonlinnan Rakennusmessut Talvisalon jäähallissa tarjoaa kävijöillensä esitettävää remontoinnin, kodin, mökin, sisustuksen, vapaa-ajan ja pihan sekä puutarhan teemoissa. Lumme -Energian löydät kaikilta näiltä rakennusmessuilta.

Messupisteillämme voit tutustua aurinkosähköön ja pyytää asiantuntijan näkemyksen omalle katolle parhaimmasta kokonaisuudesta. Tarjouksen lähetämme sinulle messujen jälkeen. Messuilla tuomme esiin mahdollisuuden saada juuri omaan kohteeseen räätälöidyn ratkaisun asiantuntijan toimittamana. Lumme Energian aurinkosähkö on aina kohteen tarpeisiin muokattu kokonaisuus. Näin tilaajan ei tarvitse huolehtia komponenttien yhteensopivuudesta tai pakettiratkaisujen rajoittavuudesta. 

Rakennusmessuilla esittelemme myös uuden half-cut -aurinkopaneelin, joka mahdollistaa entistä sujuvamman aurinkosähkön tuotannon. Half-cut -paneeli sopii erityisesti paikoille, joihin lankeaa varjo päivän mittaan. Half-cut -malli kestää myös häiriöitä, kuten lunta tai osittain varjoa, ilman että sähkön tuotanto keskeytyy. Tule tutustumaan uutuuteen ja pyydä tarjous!

Lumme Energia tarjoaa etuja asiakkaillensa

Lumme-tiimistä voit lunastaa messuliput niin Helsingin, Mikkelin kuin Savonlinnan messuille. Messuliput tulevat lunastettaviksi noin kuukautta ennen messuja. Lippuja on rajoitettu määrä. Seuraa tilannetta Lumme-tiimissä osoitteessa: tiimi.lumme-energia.fi.

Järjestämme myös somessa lippuarvontoja messuille. Seuraa siis Lumme Energian sosiaalisen median kanavia, niin pääset ensimmäisenä kuulemaan lippuarvonnoista.

Jyväskylän Rakennusmessut 6.–8.3., Paviljonki, liput 8-16€,
lisätietoja: jklrakennusmessut.fi

Kevätmessut 2.–5.4., Helsingin messukeskus, liput 16-17€, lisätietoja: kevatmessut.messukeskus.com

Mikkelin Rakentajamessut 25.–26.4., Saimaa Stadium, liput 5€,
lisätietoja: mikkelinmessut.fi

Savonlinnan Rakennusmessut 16.–17.5., Talvisalon jäähalli, liput 5€,
lisätietoja: savrakmessut.expomedia.fi

 

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.09.2020 | Kotona

Elävä ulkotuli tuo pimeneviin iltoihin lämpöä ja tunnelmaa

Pienellä ulkotulisijalla tuot elävän tulen turvallisesti niin laiturille kuin pihamaallekin. Mutta voiko sitä käyttää missä ja miten vain?Elävässä...

16.09.2020 | Kotona

Lisää kasvivaloa vihreälle – näin pidät yrtit ja huonekasvit vehreinä

Kesällä tuoretta yrttisatoa on usein käden ulottuvilla. Ikkunalaudan ruukkurivistö puskee basilikan lehteä ja timjamin versoa sitä mukaa kuin niitä...

09.09.2020 | Kotona

Ikkunanpesurobotti ei pelkää korkeita paikkoja – hauska höpöttäjä auttaa hankalissakin olosuhteissa

Korkeat ikkunat ovat modernit ja näyttävät, mutta aiheuttavat joskus päänvaivaa siinä vaiheessa, kun ne pitäisi pestä. Pelastaako ikkunanpesurobotti...