Kustannussäästöjä ja uudenlaisia vastuullisia energiaratkaisuja

Takaisin

Uusi Energiajohtaja-palvelu auttaa yrityksiä hallitsemaan ja optimoimaan paremmin yrityksen energia-asiat ja saamaan niiden avulla kilpailuetuja. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Lumme Energia on lanseerannut kesästä alkaen yrityksille uudenlaista energianhallinta-palvelua, Energiajohtajaa. Mitä yritykset tämän avulla saavat, liiketoimintajohtaja Janne Laine?   

  Energiajohtaja-palvelu on asiantuntijapalvelu, joka mahdollistaa yrityksille tehokkaamman energianhallinnan ja auttaa löytämään kustannussäästöjä sekä uusia vastuulliseen energiankäyttöön liittyviä mahdollisuuksia menestyä paremmin, kiteyttää Janne Laine.

– Yrityksissä energianhallinta on usein moniulotteinen ja vaikeasti hallittava osa toimintaa. Yrityksillä voi olla monia toimipaikkoja ja tuotantolaitoksia eri paikkakunnilla tai eri maissa. Energianhankinta voi olla hajallaan ja usein myös yrityksen energianhallintaan liittyvät resurssit on hajautettu ja osittain ulkoistettu eri paikkoihin. Niitä on vaikea hallita. Yrityksellä voi olla käyttämättömiä mahdollisuuksia energiatehokkuuden parantamisessa ja uusien energiamuotojen hyödyntämisessä, mutta vähän resursseja asioiden eteenpäin viemisessä.  Vastuullisuus on nyt vahvasti tapetilla ja vaatii toimenpiteitä ja kehitystyötä.   

– Vastuulliset energiaratkaisut ovat tärkeitä yrityksen oman liiketoiminnan ja menestymisen kannalta. Asiakkaat edellyttävät konkreettisia tekoja käyttämiensä tuotteiden ja palveluiden tuottajilta. Toimintaympäristö muuttuu nopeasti, samoin myös hyödynnettävät mahdollisuudet ja teknologia kehittyvät kovaa vauhtia, summaa Janne Laine. – Energiajohtaja-palvelu on kumppanuutta, joka pitää ajan tasalla ja auttaa pitämään langat käsissä energia-asioissa. Aikaa jää enemmän ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja oikeiden ratkaisujen tekemiseen. Sen lisäksi tulee selkeitä kustannussäästöjä.

Hyvä yhteistyö tuottaa lisäeuroja yritykselle 

Laineella on monipuolinen, yli 15 vuoden kokemus yritysten energianhallinnasta.  Mukaan mahtuu salkunhallintaa, sähkökauppaa, yritysten energianhallintapalveluiden tuottamista, kehittämistä, myyntiä ja johtamista. Yritysten tarpeet ovat tulleet tutuksi.  Uuden palvelun kehittäminen oli vastaus näihin tarpeisiin. 

Laine korostaa hyötyjä, joita yhteistyöllä saadaan aikaan. Asiakas haluaa lisäarvoa: säästöjä, energiakustannukset hallintaan, uutta tekniikka käyttöön ja vastuullisia energiaratkaisuja, jotka tuovat menestystä ja kasvua yritykselle.

  Kyllä säästöä pitää alkaa löytymään ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Energianhankinnasta löytyy usein hyviä mahdollisuuksia, ja riskienhallinnassakin voi olla keinoja käyttämättä. Energiatehokkuuden parantamiseen on tarjolla erittäin hyviä ratkaisuja ja kokonaan oma maailmansa on uusiutuvan energian tuottaminen ja aurinkoenergian hyödyntäminen. 

  Energiajohtaja-palvelussa yhteistyön muoto määräytyy asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Kun kumppanuuden yhteinen alue löytyy, aloitetaan yhteistyö, joka tuo todellista lisäetua asiakkaalle. Myös palvelun kustannukset voivat perustua enemmänkin jaettuun hyötyyn. Palvelu on aktiivista ja yrityksen käytettävissä on koko ajan oma yhteyshenkilö, jonka kanssa asioita sparrataan. Tiedot ovat aina ajan tasalla, samassa paikassa, yhden kirjautumisen takana.       

Asiantuntijat palvelun takana   

Energiajohtaja-palvelu on asiantuntijapalvelua, jossa kokonaisuuteen kuuluu energianhankinta, energiatehokkuus, aurinkosähköratkaisut ja täydentävät tuotteet. Jokaisen osa-alueen takana on alansa parasta osaamista.

Energiahankinnan asiantuntemus tulee omasta talosta, Lumme Energialta, salkunhallinnassa ja fyysisessä sähkökaupassa tukena ja kumppanina on Power Deriva. Aurinkosähköratkaisut tuottaa oma tytäryhtiö, Solarigo Systems Oy. Energiatehokkuusratkaisuissa kumppanina ovat EnerKey ja Granlund. Enerity tuottaa sähköisen raportoinnin, Yritys Online-palvelun, joka pitää asiakkaat jatkuvasti ajan tasalla energiahallintaan liittyvissä asioissa.

  Olemme energia-alan uudistajia. Meillä on tarjota asiakkaillemme alan uusimmat ja innovatiivisimmat energiaratkaisut. Ota yhteyttä meihin. Katsotaan yhdessä, mitä hyötyä voimme yrityksellesi tuottaa. Tehdään säästöjä ja uudenlaisia vastuullisia energiaratkaisuja, jotka tuovat menestystä, kannustaa Laine.

Olemme käytettävissäsi:

Voit olla yhteydessä myös yritysmyyntiimme 010 210 4600
(arkisin klo 8–18) tai sähköpostitse yritysmyynti@lumme-energia.fi

Tutustu palveluun: lumme-energia.fi/yrityksille/yrityssahko

Olemme käytettävissäsi:

Jukka Melonen
Avainasiakaspällikkö
p.  010 207 4823
jukka.melonen@lumme-energia.fi

Varaa sinulle sopiva aika kalenterista ja Jukka
soittaa sinulle. Varauskalenteriin pääset osoitteessa: meetings.hubspot.com/jukka-melonen

Anni Sundberg
Avainasiakaspäällikkö
p. 010 207 4834
anni.sundberg@lumme-energia.fi

Marko Pikkarainen
Salkunhallintapäällikkö
p. 010 207 4829
marko.pikkarainen@lumme-energia.fi

Antti Tammi 
Sähkön hankintapäällikkö
p.  010 207 4836
antti.tammi@lumme-energia.fi

Janne Laine
Liiketoimintajohtaja
p.  040 838 0679
janne.laine@lumme-energia.fi

Energiajohtaja-palvelu on kaikkea tätä:

Energianhankinta

 • Sähkösalkku
 • Kaupankäynti
 • Salkkuraportointi 24/7
 • Markkina-analyysit
 • Hintakiinnitykset

Energiatehokkuus

Suomen laajimmat ja monipuolisimmat energiahallinta-, johtamis- ja raportointiratkaisut energiatehokkuutesi optimoimiseksi.

Energiatehokkuuspalvelumme

 • Energianhallinta ja raportointi
 • Kiinteistöjen huolto ja ylläpito
 • Kiinteistöjen etähallinta/käyttö
 • Kameravalvonta
 • Hälytysratkaisut

Aurinkosähköratkaisut

Aurinkosähköratkaisuissa on uusin ja tehokkain aurinkoenergiateknologia ilman raskaita investointeja sekä ylläpidon huolia ja riskejä.

 • Palvelumallina ilman omaa investointia (PPA)
 • Järjestelmätoimitukset (EPC)
 • Teollisen kokoluokan aurinkosähköpuistot
 • Yhteistarjoamaratkaisut

Täydentävät tuotteet

Saat kauttamme monipuolisesti liiketoimintaa tukevia energiapalveluita, asiantuntijuudesta asennuksiin.

Energialisäpalvelut

 • Kysyntäjousto & 24/7 valvomo
 • Alkuperätakuut & päästökauppa
 • Päästökompensointi (CO2)
 • Asiantuntijapalvelut ja räätälöinti
 • Sähköautojen latauspisteet
 • Energiavalmennus

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Sähköinen polttopuukauppa, MottiNetti, uudistui

Polttopuuta voi nyt ostaa ja myydä MottiNetti-palvelun kautta minne tahansa Suomeen. Myynti-ilmoitukset näkyvät alueilla, joilla on polttopuuta...

Kuinka paljon maksaa ilmalämpöpumpun käyttö pelkällä jäähdytyksellä?

Ilmalämpöpumppu on tehokas viilentäjä kesähelteillä. Paljonko tästä mukavuudesta joutuu maksamaan?

Oma aurinkovoimala on entistä parempi investointi

Aurinkosähkön pientuottajaksi ja -myyjäksi ryhtyminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Oma aurinkosähköjärjestelmä on ekologinen investointi, joka...