Lumme Energiasta Kirittärien pääyhteistyökumppani

Takaisin

Tyttö- ja naispesäpalloon keskittyvä jyväskyläläinen urheiluseura Kirittäret solmi yhteistyösopimuksen Lumme Energian kanssa. Yhteistyö tulee näkymään tulevaisuudessa Superpesis-otteluissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Tammikuisena aamupäivänä Peurungan kylpylässä oli lämmin ja iloinen tunnelma, kun Lumme Energia ja pesäpalloseura Kirittäret solmivat pääyhteistyötasoisen sopimuksen. Kumppanuus sinetöitiin allekirjoituksilla ja urheiluhenkisellä kädenpuristuksella.

Yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa paikalla olivat Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine, projektipäällikkö Tero Vänttilä, liiketoimintapäällikkö Joonas Kinnunen sekä Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko ja pelaaja Laura Toikkanen.

Kirittäret ovat Lumme Energian aurinkoisia kummipelaajia

Yhteistyösopimuksessa on hyvin mieleinen tehtävä Lumme Energialle – kummipelaa­jien palkitseminen. Kirittärien kotiotteluissa palkitaan energisin ja paras ulkopelaaja. Superpesiskauden päätteeksi palkitaan paras Lumme Energia -pelaaja. Palkittuja kummipelaajia voit seurata Kirittärien ja Lumme Energian somekanavissa.

Yhteistyö on kumppanuutta ja yhteispeliä

Solmittu yhteistyö on herättänyt tyytyväisyyttä ja odottavaa mieltä puolin ja toisin.

”Olemme välittävä, kantaaottava, vastuullinen ja uudistava energia-alan toimija. Näemme Kirittärien toiminnassa paljon samoja piirteitä. Näin ollen yhteistyö ammattimaisen ja oman toimialansa huippuosaajan kanssa on meille hyvin luontaista ja mieluisaa. Haluamme olla mukana Kirittärien menestystarinassa”, yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine kertoo.

”On hienoa päästä tekemään yhä laajempaa ja syvempää yhteistyötä Lumme Energian kanssa. Neuvottelujen aikana huomasimme useaankin otteeseen, että molemmilla osapuolilla on hyvin yhtenäiset näkemykset kumppanuuden tuomista mahdollisuuksista. Meille molemmille on tärkeää kehittää toimintaamme jatkuvasti ja olla oman alamme huippuja myös tulevaisuudessa,” toteaa Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko tyytyväisenä nyt allekirjoitettuun sopimukseen.

Tästä on hyvä jatkaa alojensa huippuosaajien menestyksekästä yhteistyötä hedelmällisissä puitteissa.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12.10.2020 | Asiakkaana

Maailma paremmaksi sopivankokoisina paloina

Vatajankosken Sähkö on vuosia tehnyt vastuullista ja välittävää työtä asiakkaidensa kanssa. Nyt Lumme Energia jatkaa tätä samaa luotettavaa,...

17.08.2020 | Vapaalla

Syö särkeä se kasvattaa järkeä – uusia herkkuja "roskakalasta"

Oletko sinä kalastanut pikkukaloja rannalta? Useimmat meistä tietävät miltä tuntuu, kun ongen koho alkaa sukellella pinnan alle ja vavassa on juuri...

17.08.2020 | Vapaalla

Äänikirja imurointiin, e-kirja lounastauolle – kirjoista on entistä enemmän iloa

Äänikirja rauhoittaa rattiraivoa ja tekee imuroinnista ilon. Kännykässä odottava e-kirja tuo lounastauolla mukavan katkon työpäivään. Illalla...