Maailma paremmaksi sopivankokoisina paloina

Takaisin

Vatajankosken Sähkö on vuosia tehnyt vastuullista ja välittävää työtä asiakkaidensa kanssa. Nyt Lumme Energia jatkaa tätä samaa luotettavaa, paikallista ja hyvää palvelua tarjoavaa työtä. Kumppanuuteemme johtivatkin samanlaiset arvot toiminnassa. Millainen yritys uusi energiakumppani Lumme Energia oikeastaan on?

Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta arvostaa Vatajankosken alueella vallitsevaa erityisen hyvää yhteistyön ilmapiiriä.

– Energia-alan ja koko yhteiskunnan tilanne vaatii nyt totuttelua uuteen. Yhteistyö on tärkeä asia, sillä niin saamme eniten aikaan. Kumppanuus, yhdessä tekeminen ja paikallisuuden arvostaminen ovat meillä tärkeitä arvoja ja keskeinen kivijalka toiminnassamme. Alueen toimijoiden kesken on ollut koko ajan rakentava ja inspiroiva ilmapiiri. Se mahdollistaa asiakkaita hyödyttävän yhteistyön ja sen kehittämisen jatkossakin.

Läsnä asiakkaiden elämässä 

Vatajankosken alue on Lumme Energialle maantieteellisesti mieluinen kasvualue. Valtakunnallisesti toimiva ja vahvaa kasvua hakeva yritys sai uuden palvelupisteen ja mahdollisuuden olla lähellä asiakkaita myös Pohjois-Satakunnassa. 

Yhteistyö alueen yritysten ja Kankaan­pään Yrittäjien kanssa on jo hyvässä vauhdissa. Olimme muun muassa mukana mahdollistamassa Kankaanpään kesätorin toimintaa viime kesänä. Asiakasetuohjelmamme Lumme-tiimi on jo saanut monet paikalliset yritykset mukaan tarjoamaan etuja kaikille Lumme Energian asiakkaille. Lisää etuja tarjoavia yrityksiä toki mahtuu vielä mukaan! Maineikkaan pesäpalloseuran Kankaanpään Mailan kanssa on aloitettu yhteistyö, jota tehdään pitkäjänteisesti myös tulevina vuosina.

– Me haluamme olla läsnä asiakkaiden elämässä. Asiakaspalvelupiste henkilökuntineen palvelee tuttuun tapaan Vatajankosken tiloissa Kankaanpäässä. Kumppanuus paikallisten yritysten kanssa antaa hyötyä kummallekin osapuolelle. Tulemme jatkossakin näkymään alueella erilaisissa yhteyksissä, lupaa Lehtoranta.

Uudenlaista energiakumppanuutta 

Monesti energia-asiat tuntuvat monimutkaisilta eikä arjen kiireissä ehdi perehtyä toimialan käsitteisiin ja termeihin. Lumme Energia panostaa kilpailukykyisen sähkön lisäksi hyvään palveluun ja haluaa puhua samaa kieltä asiakkaiden kanssa.

– Me kuuntelemme asiakasta ja teemme energia-asiat helpoksi asiakkaalle. Haluamme ihmisten arjen energiaa koskevien asioiden olevan ymmärrettäviä ja vaivattomia. Tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaan kulloiseenkin elämänvaiheeseen ja tarpeeseen. Kehitämme ratkaisuja ja palveluja, joista asiakkaalle on oikeasti hyötyä. Haluamme vapauttaa asiakkaan aikaa hänelle tärkeisiin asioihin, niin kodeissa kuin yrityksissäkin. 

Kestäviä ratkaisuja ja elämän energiaa

Lehtoranta puhuu kestävän elämän kumppanuudesta. Kestävien valintojen tekeminen on helppoa myös sähkön ostamisessa. 

– Valinnan vapaus on aina asiakkaalla, mutta nyt asiakkaalla on aito ja vaivaton mahdollisuus valita ympäristöä vähiten kuormittava ja omaan tarpeeseen sopiva sähkösopimus. Valittavana on alkuperävarmennettua tuulella, puulla ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Tuotannossa suosimme mahdollisuuksien mukaan aina kotimaista energiantuotantoa. Vesisähköä tuotetaan mm. konsernin omilla tuotanto-osuuksilla Kissakosken ja Vaajakosken vesivoimalaitoksilla. Kissakoskessa tuotettu energia on sertifioitua EKO-energiaa, jolla on Suomen Luonnonsuojeluliiton hyväksyntä.

Nettisivuillemme on koottu runsaasti hyödyllistä tietoa, mm. sähköautoilusta, järkevästä energiankäytöstä ja aurinkosähköstä. Uutta tietoa on jatkuvasti saatavilla ja tehtävämme onkin pitää asiakkaamme ajan tasalla muutoksista. Haluamme tarjota elämän energiaa myös yrittäjien ja pk-yritysten käyttöön, muun muassa ladattavilla oppailla, omasta jaksamisesta huolehtimiseen ja arjen vastuullisiin tekoihin. Suuryrityksille tarjoamme uutta kasvua energiasta Energiajohtajapalvelumme avulla, jossa yritysasiakkaamme saavat tehokkaita työkaluja käyttöönsä vastuulliseen energianhallintaan ja parempaan energiatehokkuuteen. Näin vapautamme asiakkaan aikaa oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Suomalainen yritys – vastuullinen toiminta

Lumme Energian juuret ovat Saimaan ja Päijänteen rannoilla, Järvi-Suomessa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ympäri Suomea. Toimipisteitä on Kankaanpään lisäksi Tampereella, Savonlinnassa, Jyväskylässä ja Mikkelissä. Lumme Energia on yksi koko Suomen alueella aktiivisesti toimivista energiayhtiöistä. Räjähdysmäistä kasvua tärkeämpää meille on vastuullinen toiminta ja kestävät ratkaisut. Tämä näkyy toiminnassamme tekoina ja valintoina.

– Vastuullisuus ei ole päälle liimattua toimintaa, vaan osa yrityksen normaalia arkea. Se mitataan joka päivä tekoina niin meillä omassa toiminnassa kuin kodeissa ja yrityksissäkin. Tässä työssä me olemme mielellämme mukana ja kumppanien tukena.  Tehdään yhdessä maailmaa paremmaksi sopivan kokoisina paloina.  Se alkaa pienistä teoista ja valinnoista: lajitellaan jätteet, suositaan kestokasseja ja kimppakyytejä, käytetään energiaa järkevästi, kannustaa Lehtoranta ja muistuttaa: – Näin poikkeusoloissa on tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta. Nautitaan nyt luonnosta ja leiritulista. Tehdään tekoja, jotta saamme voimia luonnosta tulevaisuudessakin.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

01.06.2022 | Asiakkaana

Millaiseksi sähkön hinta kehittyy?

Sähkön hinta on vaihdellut kovasti, ja arvioiden mukaan hintojen vaihtelu tulee myös jatkumaan. Miltä tilanne näyttää tavallisen sähkönkäyttäjän...

06.10.2021 | Asiakkaana

Aku Partasen ja Sami Jauhojärven vinkkejä energisempään arkeen

Olympiasähkö on 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, jonka tuotoilla tuetaan nuorten urheilua. Olympiasähkön energialähettiläämme...

09.06.2021 | Asiakkaana

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...