Muistathan sähköt, kun muutat - katso vinkit muuttajalle

Takaisin

1. Tee muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus maistraatille on tehtävä aina, kun kotikunta muuttuu. Helpoimmin teet muuttoilmoituksen sekä maistraattiin että Postille verkossa osoitteessa posti.fi/muuttoilmoitus.

Ilmoituksen voit tehdä aikaisintaan kuukautta ennen, mutta viimeistään viikon kuluttua muutosta.  Muistathan ilmoittaa muutosta erikseen myös sekä vanhan että uuden taloyhtiösi isännöitsijöille.

2. Tee sähkösopimus uuteen kotiin

Uuden kodin sähkösopimus on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa. Vanhan sähkösopimuksen lopettaminen ja uuden tekeminen onnistuu vaivatta ja kerralla ottamalla yhteyttä maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 90110. Palvelu on aina avoinna, joten voit soittaa silloin, kun sinulle sopii.  Myös määräaikaisen sopimuksesi voit muuton takia vaihtaa uuteen, vaikka sopimuskausi olisi kesken. Tarkistetaan, mikä on paras vaihtoehto uuteen osoitteeseen! Hoidamme samalla sähkön siirtosopimuksesi kuntoon paikallisen verkkoyhtiön kanssa, siitä sinun ei tarvitse erikseen huolehtia.

3. Valitse sopivin sähkösopimus

Autamme mielellämme uuden sähkösopimuksen valinnassa. Voit tehdä sen myös helposti netissä.

Tutustu sopimuksiin osoitteessa lumme-energia.fi/sahkosopimus Parilla klikkauksella saat haluamasi sopimuksen tehtyä. Apua saat tarvittaessa palvelunumerostamme vuorokauden ympäri. Myös sähköinen apuri Viksu auttaa sopimuksen valinnassa 24/7.

4. Muut sopimusasiat

Jos asut vuokralla, ilmoita muutosta vuokranantajallesi heti, kun muutto varmistuu. Kun hoidat vanhan vuokrasopimuksen purkamisen ajoissa, vältyt maksamasta turhaan vanhasta asunnostasi.

Ilmoita muutosta myös vakuutusyhtiöösi ja hoida kotivakuutus kuntoon uuteen kotiisi. Varmista, että kotivakuutuksen vakuutusturva on riittävän laaja korvaamaan myös muuton aikana tapahtuvat vahingot. Sovi myös nettiliittymän siirrosta etukäteen operaattorisi kanssa.

Onnea uuteen kotiin!
Laitetaan sähköasiat yhdessä ja ajoissa kuntoon.
Tee sopimus: lumme-energia.fi/sähkösopimus

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

09.06.2021 | Asiakkaana

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...

26.05.2021 | Asiakkaana

Kahdesta tuli entistä loistavampi yksi

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistivät toimintansa. Lumme Energiasta tuli entistä merkittävämpi valtakunnallinen energiayhtiö, joka tarjoaa...

Vihreyttä lämmitykseen – pientaloille avustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Pientalot voivat hakea tukea vaihtaessaan öljyn ekologisempaan lämmitysvaihtoehtoon. Maksimiavustus on 4 000 euroa.