Tutustu monipuolisiin etuihin Lumme-tiimissä

Takaisin

Lumme-tiimi on sähköinen asiakasetuohjelmamme, joka sisältää monenlaisia yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja, joiden tarkoitus on tuottaa asiakkaillemme iloa ja energiaa arkeen. Asiakasetuja hyödyntämällä saat selkeää ja konkreettista lisäetua asiakkuudestasi, sillä etuja pääsevät hyödyntämään vain Lumme Energian asiakkaat.

Asiakasetuohjelmaan kuuluu monenlaisia kotiin ja arkeen, matkailuun ja ravintoloihin, terveyteen ja hyvinvointiin tai muuten vain kivaan tekemiseen liittyviä etuja. Käy tutustumassa tarjontaan: tiimi.lumme-energia.fi Pääset selaamaan etuja kirjautumatta, mutta niiden hyödyntämiseen tarvitaan tunnistautuminen.

Näin hyödynnät Lumme-tiimin edut

  1.  Tutustu Lumme-tiimin etuihin sivuilla tiimi.lumme-energia.fi tai klikkaa
    asiakasetuihin etusivultamme lumme-energia.fi.
  2. Valitse sinua kiinnostava etu Lue lisää -kohdasta ja kirjaudu sitten sähköiseen Helmi-asiointipalveluun. Helmi-palvelun avulla varmistetaan, että olet Lumme Energian asiakas ja oikeutettu hyödyntämään kaikkia Lumme-tiimin etuja.
  3. Tunnistaudu sähköisessä Helmi-asiointipalvelussa, johon voit kirjautua joko verkkopankkitunnuksilla tai omilla Helmi-palvelutunnuksillasi.
  4. Klikkaa Lumme-tiimi -kuvaketta Helmi-palvelussa, jolloin sivu avautuu uuteen ikkunaan. Valitse uudestaan sinua kiinnostava etu ja lunasta se valitsemalla ”Tilaa etu”.
  5. Tilattuasi etuuden saat tilausvahvistuksen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Vahvistusviestissä on ohje edun lunastamisesta. Useimmiten etu lunastetaan tietyllä koodilla palvelua tilattaessa/maksettaessa. Poikkeuksen tekevät vapaaliput, jotka postitetaan asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen.

Käy tutustumassa etuihin ja hyödynnä parhaimmat!

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

06.10.2021 | Asiakkaana

Aku Partasen ja Sami Jauhojärven vinkkejä energisempään arkeen

Olympiasähkö on 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, jonka tuotoilla tuetaan nuorten urheilua. Olympiasähkön energialähettiläämme...

09.06.2021 | Asiakkaana

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...

26.05.2021 | Asiakkaana

Kahdesta tuli entistä loistavampi yksi

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistivät toimintansa. Lumme Energiasta tuli entistä merkittävämpi valtakunnallinen energiayhtiö, joka tarjoaa...