Virtaa yrityksille -kampanjalla hyvinvointia pk-yrityksille

Takaisin

Vuodenvaihteessa käynnistyneellä Virtaa yrityksille -kampanjalla tuodaan hyvinvointia yrityksille ja yrittäjille ympäri Etelä-Savoa ja Keski-Suomea vuonna 2020. Tulossa on hyvinvointiteema, vastuullisuuden kehittämistä ja apua liiketoiminnan pyörittämiseen alueen pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lumme Energian ja Etelä-Savon Yrittäjien ja Keski-Suomen Yrittäjien yhteistyössä tuetaan ja autetaan alueen pieniä ja keskisuuria yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Vuoden aikana Virtaa yrityksille -kampanjan tavoitteena on lisätä yrittäjien hyvinvointia, tukea liiketoiminnan kehitystyötä sekä olla mukana opastamassa kohti vastuullisempaa yrittämistä. 

Lumme Energia haluaa tarjota yritysasiakkailleen enemmän kuin vain sähköä. On tärkeää, että ratkaisut ovat yrityksille helppoja, vastuullisia ja taloudellisesti järkeviä.

”Haluamme tarjota yrityksille erilaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja ohjausta vastuullisuudessa. Kyselymme mukaan pienet yrittäjät eivät aina tiedä, miten voisivat toimia vastuullisemmin. Haluamme auttaa ja neuvoa heitä olemalla tukena sekä järjestämällä erilaisia tietoiskuja, projektipäällikkö Tero Vänttilä kertoo.

Kampanjan avulla yrityksille tarjotaan lisätietoa siitä, kuinka toteuttaa kokonaisvaltaisesti vastuullista liiketoimintaa. Vastuullisuuden kehityksessä huomioidaan ekologisuus, kestävä kehitys, alueen kehittäminen ja se, miten vastuullisuus voidaan kääntää liikevoitoksi. 

”Pystymme myös tarjoamaan yrityksille maksutonta markkinointinäkyvyyttä esimerkiksi Lumme-tiimin kautta. Tällä tavoin pienetkin yritykset voivat tavoittaa noin 100 000 kuluttaja-asiakasta”, Vänttilä lisää. 

Virtaa yrityksille -kampanjassa huomioidaan myös yritysten ja yrittäjien hyvinvointi. Luvassa on ladattava hyvinvointiopas, sadan yrittäjän hyvinvointiohjelma ja paljon muuta.

Yhteistyössä on mukana myös jyväskyläläinen hyvinvointialan teknologiayritys Firstbeat Technologies Oy. Firstbeatin kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä, palautumista ja hyvinvointia.

Virtaa yrityksille -kampanjan tapahtumat ovat avoimia kaikille alueen yrittäjille. Tiedotamme tapahtumista yhdessä Etelä-Savon Yrittäjät ry:n ja Keski-Suomen Yrittäjät ry:n kanssa.

Miksi kannattaa olla Lumme Energian yritysasiakas?

Tässä muutamia syitä:

  • Lumme-tiimissä yritys voi kertoa omista tuotteistaan ja palveluistaan maksutta yli 100 000 kuluttaja-asiakkaalle
  • Tilaamalla uutiskirjeen saa osallistumismahdollisuuden erilaisiin järjestettäviin tilaisuuksiin
  • 15 % alennus Suomen Brodeerauksen verkkokaupan työvaatteista ja asiakaslahjoista
  • Helmi-asiointipalvelu - yrityksen energiankulutuksen seuraaminen tuntitasolla

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12.10.2020 | Asiakkaana

Maailma paremmaksi sopivankokoisina paloina

Vatajankosken Sähkö on vuosia tehnyt vastuullista ja välittävää työtä asiakkaidensa kanssa. Nyt Lumme Energia jatkaa tätä samaa luotettavaa,...

20.02.2020 | Asiakkaana

Lumme Energia tuo vastuullisuuskoulutukset osaksi yhteistyötä kumppaneiden kanssa

Lumme Energia toimii yhteistyössä useiden urheiluseurojen kanssa. Toiminnassa haetaan laajaa, molemminpuolista kumppanuutta toisin kuin perinteisessä...

20.02.2020 | Vapaalla

Lumme Energiasta Kirittärien pääyhteistyökumppani

Tyttö- ja naispesäpalloon keskittyvä jyväskyläläinen urheiluseura Kirittäret solmi yhteistyösopimuksen Lumme Energian kanssa. Yhteistyö tulee...