Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 28.8.2018

Musiikki täytti palvelutalot – Iloa & Energiaa -minikonsertit ilahduttivat kuuden kunnan alueella

Lumme Energia ja Joroisten Musiikkipäivät järjes­tivät yhteistyössä konsertteja palvelutaloihin. Iloa & ­Energiaa -musiikkitervehdykset ilahduttivat kuudella minikonsertilla kuuden eri kunnan palvelukeskuksien ja -talojen asukkaita.

Ennen tilaisuuksien alkua saattoi yleisöstä kuulla kuinka esiintyjiä oli odotettu. Hurmaavat esiintyjät lunastivatkin odotukset täydellisesti ja jokaista taiteilijaa haluttiin kuulla mahdollisimman pitkään. Tiivis ja intiimi tunnelma kosketti kuulijoita ja upeaääniset laulajat jättivät arvokkaan muiston, luoden kauniin musiikillisen elämyksen keskelle asukkaiden arkea.

Ainutlaatuisia esityksiä koko viikko

Taiteilijat esiintyivät samana päivänä palvelutaloissa, kun heillä oli myös esiintyminen festivaaleilla. Se mahdollisti laadukkaan sekä monipuolisen esiintyjäkatraan myös palvelutaloihin. Esitykset olivat kaikki erilaisia ja niitä yhdistivät Joroisten Musiikkipäiville tunnusomainen laadukkuus ja ainutlaatuisuus.

Espanjalaisia rytmejä tarjosi Raul Mannola soittajineen.

Juvakodissa esiintyi mahtava ääninen ja karismaattinen Markus Suihkonen helteisen taivaan alla palvelutalon sisäpihalla.

Viikon mittaisen esityssarjan käynnisti maanantaina 23.7. oopperalaulaja Marion Melnik, jonka voimakas ja kaunis ääni täytti Palvelukoti Mansikkapaikan aulan. Tiistaina tenori Mikko Nuopponen ilostutti Palvelukeskus Leivolan asukkaita laulamalla ja soittamalla kitaraa. Torstaina oli kaksi esitystä. Ensiksi Juvakodissa esiintyi mahtava ääninen ja karismaattinen Markus Suihkonen helteisen taivaan alla palvelutalon sisäpihalla. Myöhemmin iltapäivällä Palvelukeskus Mäntylän asukkaat Rantasalmella saivat tuulahduksen välimereltä, kun espanjalaisia rytmejä tarjosi Raul Mannola soittajineen. Perjantaina Hannakaisa ­Nyrönen esiintyi Varkaudessa Käpykankaan palvelukeskuksen juhlasalissa ja esityssarjan päätti lauantaina maailmaa kiertänyt Erja Lyytinen Pieksämäellä Valona Vanhuspalveluiden asukkaille.

Yhteinen tahto tuoda iloa

Lumme Energian ja Joroisten Musiikkipäivien yhteistyö laajensi festivaalin saavutettavuutta uuteen aikaan ja poistaen esteitä nauttia elämyksiä. Uusi palvelu toteutettiin kesällä 2018 ensimmäistä kertaa ja vastaanotto palvelutaloissa oli erittäin positiivista. Esitykset lähetettiin myös livelähetyksinä Facebookin kautta, jossa ne ovat myös jälkikäteen kaikkien halukkaiden katseltavissa Lumme Energian Facebookissa.

– Välittäminen on meille molemmille tärkeä ja yhdistävä arvo, toteavat Joroisten Musiikkipäivien taiteellinen johtaja Jan Hultin ja Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta.

Jätä kommentti tästä artikkelista

Kirjoittamasi kommentit ovat julkisia, julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

*
*

Lisää luettavaa

Kiikarissa uskollinen asiakas!

Mistä tietää, että ekosähkö on oikeasti ekologista?

Vinkit aurinkosähkön hankkijalle – Kyösti Matiskaisen kokemuksia aurinkosähkön ostosta

Sähkömarkkinakatsaus: Mitä uutta sähkömarkkinoilla?

E-lasku helpottaa elämääsi – näin hoidat laskut turvallisesti ja vaivattomasti