Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 23.5.2018

Nyt saat vesisähköstä Bonusta kaikkialle Suomeen – kerää Bonukset talteen!

Myyntipäällikkö Päivi Kousa Lumme Energia Oy

Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme ovat molemmat helppoja valintoja asiakkaalle. Voit tehdä sopimuksen sinulle sopivana vaihtoehtona, joko kiinteällä hinnalla määräajaksi tai toistaiseksi voimassaolevana. Näistä sopimuksista saat nyt lisäksi S-ryhmän asiakasomistajana Bonusta kaikkialle Suomeen.

–Bonuskortti löytyy lähes kaikilta suomalaisilta ja uskomme, että Bonus-etu on merkittävä myös asiakkaidemme mielestä. Olemme asiakkaiden asialla, ja ekologisuus sekä luontoarvot ovat meille tärkeitä, samoin kuin Osuuskauppa Suur-Savollekin. Siksi Bonusta saa 100 % uusiutuvasta vesisähköstämme. Yhteisellä arvopohjalla on helppo tehdä yhteistyötä, kertoo myyntipäällikkö Päivi Kousa Lumme Energiasta.

Bonus kertyy Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme-sopimuksista

Molemmissa sopimuksissa sähkö on tuotettu pelkästään uusiutuvilla energia­lähteillä. – Sähkö tulee mm. Kissakosken ja Vaajakosken voimalaitoksista. Sopi­muk­siin kuuluu myös osallistuminen erilaisiin ympäristöhankkeisiin. Merkittävin yhteistyökohde on Elinvoimainen järvi­lohi­ -hanke, jonka tavoitteena on pelastaa uhanalainen Saimaan järvilohi, kertoo Päivi Kousa. Lumme Energia tukee kuusivuotista hanketta yli 100 000 eurolla.

Näin saat Bonukset käyttöösi

Sinulla on S-Etukortti ja vesisähkö­sopimus? Ilmoita meille jäsennumerosi.

• Jos sinulla on jo Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sopimus, ilmoita meille S-Etukortin alalaidassa oleva jäsennumerosi Bonusta varten. Bonus alkaa kertyä ilmoituksen jälkeen käytetystä sähköstä. Huomaathan, että jäsennumero tarvitaan henkilöltä, jonka nimissä sähkösopimus on.

Tee sähkösopimus nyt

Jos et ole vielä vesisähkön käyttäjä, nyt on hyvä aika tehdä sopimus. Eko Lumme­ ­Vesi -sopimuksesta kannattaa nyt tehdä 24  kk määräaikainen sopimus. Näin turvaat sopimuksesi hinnan (muutoksilta) kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Paketti Lumme -sopimukset ovat vaivattomia ja edullisia pienemmille sähkönkäyttäjille. Niissä oikean paketin ja sen mukaisen kuukausihinnan voit valita oman sähkönkäyttösi mukaan. Paketti Lumme -sopimukset tehdään vuodeksi kerrallaan.

• Jos sinulla on jokin muu määräaikainen sopimus voimassa, voit tehdä vesisähkö­sopimuksen valmiiksi odottamaan. Sopimus alkaa, kun edellinen määräaikainen sopimuksesi päättyy.

• Ilmoita sopimuksen teon yhteydessä S-Etukortissa oleva jäsennumerosi. Bonus alkaa kertyä sopimuksen teon jälkeen käytetystä sähköstä. Sitä kertyy sekä kuukausimaksun että kulutuksen mukaisen energiamaksun osalta.

Hoida Bonus-asiat vaivattomasti netissä

Tee sopimus vaivattomasti nettisivuillamme, vaikkapa Viksu-bottimme opastuksella, tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ilmoita osuuskaupan jäsennumerosi maksuttomassa palvelunumerossa 0800 90110. Numerossa on oma Bonus-linja näille asioille.

 

Eko Lumme Vesi
-sopimuksesta voit valita joko 24 kk määräaikaisen tai toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen.

Jos olet kiinnostunut toistaiseksi voimassaolevasta sopimuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Katso päivän hinnat.

 

Paketti Lumme
on 12 kk määräaikainen sopimus. Paketti Lumme XS ja S sopivat useimmiten kerrostaloasumiseen, sinkku-­ ja opiskelijatalouksiin sekä kesämökin sähköntarpeisiin. Paketti Lumme M ja L sopivat astetta isommille sähkökäyttäjille, ei-sähkölämmitteisissä rivi-, pari- tai omakotitaloissa asuville. Paketti Lumme sopii yksiaikamitattuihin kohteisiin 

Sopimuksen tyyppi valitaan vuosikulutusarvion mukaan (suluissa vuosikulutuksen rajat).

Sopimusvaihtoehdot ovat:

Paketti Lumme XS 6,00 €/kk (max. 1 500 kWh/vuosi)
Paketti Lumme S 10,90 €/kk (max. 3 000 kWh/vuosi)
Paketti Lumme M 19,90 €/kk (max. 6 000 kWh/vuosi)
Paketti Lumme L 35,90 €/kk (max. 10 000 kWh/vuosi) 

 

Pelastetaan samalla järvilohi!

Vesisähkön käyttäjänä teet arvokasta työtä ympäristön hyväksi ja olet mukana Elinvoimainen järvilohi -hankkeessa!  

Päivin vinkit

• Nyt kannattaa hyödyntää Bonus-etu ja laittaa sähkösopimukset kuntoon sekä kotona että mökillä. Bonusta kertyy sitä enemmän, mitä enemmän sinulla on sitä kerryttäviä ostoja.  Samalla olet mukana yhteisen ympäristömme hyväksi tehdyssä työssä ja säästät luontoa.

  Toimi pian, niin saat Bonukset nopeasti karttumaan! Bonusta saavat kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ympäri Suomea.  Muistathan ilmoittaa meille juuri sen henkilön jäsennumeron, jonka nimissä sähkö­sopimus on!

Tee sopimus ja kerrytä Bonusta! 

 

Tee sopimus täällä

Jätä kommentti tästä artikkelista

Kirjoittamasi kommentit ovat julkisia, julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

*
*

Lisää luettavaa

Kiikarissa uskollinen asiakas!

Mistä tietää, että ekosähkö on oikeasti ekologista?

Vinkit aurinkosähkön hankkijalle – Kyösti Matiskaisen kokemuksia aurinkosähkön ostosta

Musiikki täytti palvelutalot – Iloa & Energiaa -minikonsertit ilahduttivat kuuden kunnan alueella

Sähkömarkkinakatsaus: Mitä uutta sähkömarkkinoilla?